Een foto,
iedere dag

verdorde hortensia


Verdorde Hortensia,

Vrijdag 26 januari, start ik na maanden van stralende afwezigheid met het thema verdord, dat zal niet zoveel lezers trekken, alhoewel………… Ik was er een beetje zat van, en de kwaliteit van de foto’s ging er ook niet op vooruit, en daar was het vorig jaar immers allemaal om begonnen. Vandaar een nieuwe start met niet iedere dag foto’s maar alleen als ik iets moois zie en “de kop erna heb staan” zoals vandaag. Ik ben thuis zoals velen met de griep en struinde ietwat verveeld door de tuin, en jawel ik zag deze hortensia, de bloemen waren haast doorschijnend, mooi vond ik dat. Meegenomen naar binnen en met mijn macro lens ben ik er maar eens voor gaan zitten. Je moet ergens beginnen.

Delen:

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 Een foto iedere dag

Loading...